Szolgáltatásaink


Magyarországon nagyon sok ember egyszer, vagy egyszer sem foglalkozik ingatlan eladásával, ezért nem tudják pontosan, hogy mivel foglalkozik egy ingatlanközvetítő.

Miben tudunk segíteni ingatlanközvetítőként?


 • Tanácsot adunk. Legyen az akár ingatlanával kapcsolatos kérdés, akár műszaki, akár jogi, vagy ingatlanközvetítői tapasztalatokra vonatkozóan.
 • Segítünk az ingatlan értékesíthetővé tételében. Egy-egy javaslatunk megfogadásával jelentősen tudja növelni ingatlana értékét, ennek következtében magasabb áron is el tudjuk adni ingatlanát.
 • Kipróbált, megbízható szakembereket is tudunk javasolni, amennyiben szükséges. Biztosan már ön is járt úgy, hogy megbízott egy szakembert, de a munka nem készült el, csak vártunk, hitegettek, vártunk, elfogyott a türelem, de mit tehettünk, vártunk. A végén pedig egy olyan munkát kaptunk, amiért egy forintot sem fizettünk volna, ha előre tudjuk az eredményt.
 • Mindig nálunk vannak a megfelelő szerződések, nyilatkozatok, dokumentumok. Az azonnali gyors kitöltésre, aláírásra nem kell napokig várni. Ha született egy döntés, azonnal papírra vethető.
 • Tudjuk, hogy hol és hogyan kell figyelemfelkeltően meghirdetni az ingatlant.
 • Felvesszük a telefonokat a nap minden órájában és tájékoztatjuk az érdeklődőket az ingatlan tulajdonságairól, időpontot egyeztetünk az ingatlan megtekintéséhez.
 • Megmutatjuk az érdeklődőknek az ingatlant.
 • Segítünk az ingatlannal kapcsolatos tájékoztatásokban, tárgyalásokban, szerződés tartalmának előkészítésében.
 • Ajánlani tudunk a szerződés elkészítéséhez ügyvédet és közjegyzőt annak függvényében, hogy mikor milyenre van szükség.
 • A megbízási szerződés szerint mindezeket a tevékenységeket teljesen ingyenesen végezzük mindaddig, amíg az értékesítés be nem fejeződött, azaz a szerződés megírásáig az ügyvédnél. Csak itt kapjuk meg a jutalékot az első előleg, vagy vételárrészlet átadásakor az egész eddigi munkánkért.

Az elégedett ügyfeleket azért szeretjük, és azért dolgozunk maximális odaadással, mert az elégedett ügyfél javasolni fog minket a barátainak, ismerőseinek.

Ez úgy működik, mint egy jó szakember ajánlása.

Miben tudunk segíteni hirdetésszervezőként?

 • Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki ingyenesen fel tudja adni rajta ingatlanhirdetését.
 • Lehetőség van továbbá a hirdetés kiemelésére is, amennyiben hatékonyabbá szeretné tenni.
 • Amennyiben bizonytalan a hirdetésben, igénybe veheti különböző hirdetési szolgáltatásainkat. 20 kilométeres körzeten belül ingyenesen elmegyünk megtekinteni ingatlanát, fényképeket, videókat készíteni, megbeszélni hirdetése szövegét és a kész hirdetést fel is töltjük weboldalunkra. Távolabbi ingatlanok esetében is segítünk mindebben alacsony áron. Ezekről bővebben táblázatunkban tud tájékozódni.
 • Lehetőség van mind a hirdetése elkészítésében segítséget igénybe venni, mind pedig más hirdetési oldalakon való megjelentetésben segítséget igénybe venni. Csomagjainkban törekedtünk rá, hogy mindenki megtalálja azt, ami leginkább megfelelhet az ő és ingatlana igényeinek, így többféle hirdetési lehetőséget kombináltunk ingyenes és fizetős csomagokká.

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk önnek.
Itt tudja velünk e-mailben felvenni a kapcsolatot, vagy ha sürgősebb válaszra lenne szüksége, akkor telefonon tud minket azonnal elérni a +3630 9488 730 telefonszámon. Az e-mailekre általában egy napon belül válaszolunk.

További kellemes böngészést kívánunk weboldalunkon, reméljük mielőbb megtalálja, amit keres.
Elérhetőségek

Móra Kft.

Ügyvezető igazgató: Móra Péter Pál

Telefon: +3630 9488 730

E-mail: mora@moraingatlan.hu

Itt tudja felvenni velünk a kapcsolatot!