Gyakori kérdések

Egyaránt foglalkozunk ingatlanközvetítéssel és hirdetéssel. Biztosítunk egy hirdetésfeladási felületet azon látogatóink számára, akiknek arra van szükségük. Foglalkozunk hirdetéskezeléssel, ha valaki hatékonyabban kívánja az érdeklődőknek kínálni ingatlanát. És ingatlanközvetítéssel is, minek keretén belül akár teljes mértékben átvállaljuk az ingatlan eladásával, kiadásával járó időigényes vevőkeresést. 

Ezen szolgáltatások igénybevétele egymástól függetlenül is működik, vagy akár együttesen is, egyéni igények alapján. 

Kereshet minket a kapcsolati oldalunkon keresztül, 

vagy akár telefonon a +3630 9488 730-as számon, 

e-mailben a mora@moraingatlan.hu címen, 

vagy közösségi média oldalaink egyikén: Facebookon, vagy Instagramon

Igen, nyitvatartási időn kívül is kereshet minket a megadott elérhetőségeinken. 

Irodánk Budapest II. kerületében található, de működésünket nem korlátozzuk csupán a környékre, távolabbról is nyugodtan keressenek minket bizalommal!

Önnek csupán fel kell vennie velünk a kapcsolatot, kitölteni egy megbízási szerződést és ingatlanközvetítőnk már dolgozik is ingatlana ügyén.

A moraingatlan.hu weboldalra kétféleképpen lehet regisztrálni. 

Az egyik és legegyszerűbb megoldás, amikor rákattint a hirdetésfeladásra és a hirdetésfeladással automatikusan végigviszi a regisztrációt is. Ennek feltétele, hogy a hirdetésfeladási oldalt a lehető legpontosabban kitöltse, és a végén küldött megerősítő emailben kapott linkre kattintva regisztrációs szándékát is megerősítse. 

A másik lehetőség, amikor a regisztráció gombra kattint, és a megadott e-mail címével és jelszóval elindítja a regisztráció folyamatát. Ebben az esetben is fog tőlünk kapni egy megerősítő e-mailt, amire mindenképpen szükség van a regisztrációhoz. A regisztráció csak a megerősítés után élesedik. Az élesítés után már be tud lépni a kezelő felületére, ahol kezelni tudja majd hirdetéseit. Kiemelni, módosítani, javítani, vagy akár többletszolgáltatást is igénybevenni, stb. 

Bejelentkezés után a Fiókom menüpontra kattintva. 

Megbízhat minket ingatlana eladásával, kiadásával, vagy keresésével. Ha pedig ön intézné ingatlanközvetítői segítség nélkül ingatlana értékesítését, abban az esetben ingyen hirdetési platformot biztosítunk ingatlanhirdetésének. 

1. Igénybe vehet ingatlanközvetítői segítséget. Egyéni igényekhez mérten köthet velünk nemkizárólagos, félkizárólagos és kizárólagos megbízási szerződést. 

2. Igénybe veheti hirdetési csomagjaink egyikét. Ezeket úgy alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálhassa köztük azt, ami a legjobb neki és ingatlanának.

Felkereshet minket hirdetése hatékonyabbá tételével kapcsolatban is, és ránk bízhatja ingatlana eladását, bérbeadását is, vagy akár kereshet is rajtunk keresztül ingatlant. 

Abban segítünk önnek, amire szüksége van. Csak keressen minket, és segítünk ingatlangondjain. 

Igen. 

Oldalunkon a hirdetésfeladás ingyenes, és ingatlanközvetítői megbízáshoz sem kötött. Emellett többféle hirdetési csomagot is kínálunk, amikhez ugyancsak nem kell ingatlanközvetítői megbízást kötnie, hiszen azok csak ingatlana meghirdetésében segítenek. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, vagy közösségi média oldalaink egyikén: Facebookon, Instagramon. Ha itt elmondta nekünk, milyen ingatlant keres, ingatlanközvetítőnk tud is ajánlani önnek a keresésének megfelelő ingatlanokat. Amennyiben mégsincs ilyen ingatlan az adatbázisunkban, abban az esetben megbízhat minket a kereséssel, és megkeressük önnek.

A másik lehetőség, hogy megbíz minket a megbízási oldalon a kereséssel. Ebben az esetben is megkeressük önnek a keresési feltételeinek megfelelő ingatlant. 

Oldalunkon továbbá lehetősége van körülnézni a feladott ingatlanhirdetések között is, felvenni a hirdetővel a kapcsolatot és saját magának megkeresni leendő ingatlanát. 

A feltöltött ingatlanainál kiválasztja azt az ingatlant, amit ki szeretne emelni. Rákattint a kiemelés, további oldalakon való megjelenés gombra, ahol aztán ki tudja választani ingatlana kiemelését és hirdetési csomagjaink közül azt, ami önnek leginkább megfelelő. 

Hirdetői csapatunk sokéves tapasztalattal rendelkezik a hatékony hirdetések elkészítése terén. Tudjuk, hogy elsősorban milyen információkra kíváncsiak az érdeklődők, és úgy készítjük el hirdetését, hogy a lehető legjobban megragadja azok figyelmét, akik később potenciálisan vevői/bérlői lehetnek ingatlanának.

Nem csak a hirdetés elkészítését vesszük le válláról, hanem az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, és az ingatlannal kapcsolatos kérdéseikre válaszolásokat is átvállaljuk, hogy önnek csak azt kelljen kiválasztani, kivel szeretne szerződni végül. 

Ha további kérdése merülne fel, vagy megbízna minket, vegye fel velünk a kapcsolatot a mielőbbi eredményes munka érdekében.

Idén szeptemberben hirdetéséhez automatikus ingyenes kiemelés jár, hogy minél több érdeklődő figyelmét ragadhassa meg. 

További, folyamatosan frissülő akciókért keresse fel az Áraink oldalt, ahol hirdetési csomagajánlataink közül is böngészhet.

Igen. 

Néhány apróbb javítás kelendőbbé teheti ingatlanát. Segítünk benne, hogy miket érdemes elvégezni, mielőtt az első érdeklődők megérkeznének, és amennyiben szükség van rá, szakembereket is tudunk javasolni. 

Az oldalunkra látogatók először a kiemelt hirdetéseket látják meg a főoldalunkon. Ha az ön hirdetése is köztük van, az elsők közt kerülhet az érdeklődők szeme elé.

Nem mindenkinek van ideje és energiája naphosszat vevőt/bérlőt keresni ingatlanára. Nekünk viszont ez a munkánk. Szakmai szemmel nézünk az ingatlanokra és tapasztaltan szűrjük ki a komoly érdeklődőket.

Így ön kevesebb idő befektetésével juthat hamarabb vevőhöz/bérlőhöz. 

Nem mindenkinek fér bele a mindennapi időbeosztásába, hogy különböző oldalakon hirdesse ingatlanát, sokszor több órán át. Ha megbíz minket ingatlana hirdetésével, mi megcsináljuk mindezt ön helyett, hogy önnek legyen ideje másra. 

Igyekeztünk hirdetési szolgáltatásainkat úgy kialakítani, hogy minden igénynek megfeleljenek, és mindenki megtalálja azt a hirdetési csomagot, ami neki és ingatlanának a leginkább megfelelő. Önnek már csak ki kell választania innen, hogy melyiket szeretné igénybe venni, és többet nem is kell a hirdetéssel foglalkozzon. 

Vevőre/bérlőre. De ha már régóta hirdet eredménytelenül, érdemes szakemberre bízni ingatlana sorsát. Segítünk hirdetése hatékonyabbá tételében vagy ingatlana értékesítésében, igény szerint. 

Ha már régóta hirdet eredménytelenül.

Ha nincs is igazán ideje a hirdetéssel foglalkozni.

Ha szeretné, hogy levegyük a válláról az érdeklődőkkel való foglalkozás terheit. 

Ha szeretné ingatlana sorsát tapasztalt ingatlanközvetítőre bízni, aki mielőbb megtalálja rá a komoly érdeklődőket. 

Ha szeretné minél előbb eladni/ bérbeadni ingatlanát. 

Ha önnek a hirdetés kikapcsolódás, és az érdeklődőkkel való kapcsolattartás is belefér a napirendjébe.

Ha nem sürgős ingatlana eladása/ bérbeadása. 

Ha viszont ez nem így van, szívesen segítünk ingatlanával, csak keressen minket, és már dolgozunk is ingatlana ügyén. 

A tökéletes hirdetés elkészítése nem könnyű. Ha nincs tapasztalata benne, akkor úgy megfogalmazni a hirdetést, hogy az érdeklődőket leginkább érdeklő dolgok kerüljenek bele, nehéz. 

Mi profi hirdetői csapattal dolgozunk, tudjuk, hogyan készítsük el a lehető leghatékonyabb hirdetést. És így önnek foglalkoznia sem kell az újabb és újabb oldalakon való hirdetéssel, megcsináljuk ön helyett. 

Amennyiben kizárólagos megbízást köt velünk, és csak mi kereshetjük meg ingatlana leendő érdeklődőit, úgy sokkal hatékonyabban igyekszünk majd vevőt/ bérlőt találni önnek. 

A jó hirdetés azokat az információkat tartalmazza az ingatlanról, amik a legfontosabbak. Minél több információt írunk le, annál teljesebb képet kap az érdeklődő, és annál könnyebben tud dönteni abban, hogy érdekli-e az ingatlan, vagy sem. 

Ugyancsak nagyon fontos, hogy jó képek készüljenek és kerüljenek ki az ingatlanról. 

.

.

.

.

.

Oldalunkon magánszemélyek és ingatlanközvetítők is ingyenesen tudnak ingatlanhirdetéseket feltölteni, amit az érdeklődők is megtekinthetnek. Az ingyenesen feltöltött hirdetés szeptemberben extra kiemelést is kap. Kérjük szánjon egy kicsivel több időt a hirdetési mezők minél pontosabb kitöltésére a hatékonyság érdekében.

Az okiratszerkesztés alapvetően ügyvédi, közokirat esetén közjegyzői tevékenység. Okiratszerkesztés alatt azt értjük, amikor az ügyfél jognyilatkozatát egy másik személy (pl. ügyvéd) foglalja okiratba. Ebben az esetben tehát a nyilatkozó fél nem saját maga írja és szerkeszti meg az általa tett nyilatkozatot, hanem egy másik személy önti formába a jogi hatás kiváltására alkalmas nyilatkozatát. Pl.: Ingatlan Adás-Vételi szerződést, Ingatlan Vagyonátruházási szerződést csak ügyvéd, vagy közjegyző készíthet el.

A Vételi ajánlat egy olyan egyoldalú nyilatkozat, amelyben az ajánlattevő egyértelműen kifejezi a szerződés megkötésére irányuló szándékát és nyilatkozatában kitér a megkötendő szerződés lényeges tartalmára. Ingatlan adásvétel esetén a vételi ajánlat az adásvételi szerződés megkötésére irányuló vevői akaratot kifejező, megfelelő formában és tartalommal megtett nyilatkozat. A Vételi ajánlatnak tartalmazza kell legalább: • az ajánlattevő (vevő) megjelölését, • a megvásárolni kívánt ingatlan megjelölését, • a felajánlott vételár megjelölését. Még számos egyéb, lényeges kérdést tartalmazhat a vételi ajánlat. Például a vételárra vonatkozó fizetési határidő kikötését, fizetési ütemezést, az ingatlan birtokának átadására vonatkozó határidőt stb.

A szerződés akkor jön létre, amikor az érintett felek a szerződés lényeges tartamában létrejött megegyezésüket kölcsönösen és egybehangzóan kifejezik.

Őszintén reméljük, hogy minden kérdésére sikerült választ adjunk a fentiekben. Amennyiben mégis van valami, amiben bizonytalan, bátran keressen minket az alábbi űrlapon, vagy elérhetőségeink egyikén!

Segítse munkánkat kérdésével is, hogy legközelebb már ne is legyen kérdés, hogy kit is választ.
Elérhetőségek

Móra Kft.

Ügyvezető igazgató: Móra Péter Pál

Telefon: +3630 9488 730

E-mail: mora@moraingatlan.hu

Itt tudja felvenni velünk a kapcsolatot!