hirdetési extra lehetőségek
Eladóknak
Hirdetési extra lehetőségek

Ügyfeleink kényelme érdekében rengeteg plusz szolgáltatást nyújtunk.

További extra lehetőségeink: 

 

• Kényelmük érdekében a Móra Kft. vállalja, hogy az ingatlan értékesítésével járó terheket leveszik az ön válláról. Mi beszélünk az érdeklődőkkel, önnel egyeztetve megmutatjuk ingatlanát a komoly érdeklődőknek. Legalább félkizárólagos megbízás esetén.

• A Móra Kft. elkészíti ön helyett hirdetését. Így a hirdetés profi képekkel és hirdetésszöveggel nagyobb eséllyel ragadja meg az esetleges vevők figyelmét.

• A Móra Kft. 2020-ban 2+1 akciót tart. Amennyiben két hónap hirdetési díját előre kifizeti, a harmadik költségeit átvállaljuk.

• Amennyiben nem találja meg csomagjaink között az önnek leginkább megfelelőt, személyre szabottabb csomagért kérjen árajánlatot.

 

Csak saját hirdetéseinket tudjuk népszerűsíteni ezekkel a csomagokkal, mert csak a Móra Kft. munkatársai által készített hirdetések minőségéért tudunk felelősséget vállalni. Ehhez kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy előre egyeztetett időpontban el tudjunk menni önhöz felvenni az ingatlan adatait és fotókat, videókat készíthessünk ingatlanáról a hirdetéshez.