Cégünkről


Üdvözlöm és köszönöm megtisztelő érdeklődését!

A Móra Kft.-ben mi Ingatlanközvetítéssel és Ingatlanvagyon értékeléssel is foglalkozunk. Szakképzett munkatársainknak nagy tapasztalata van az ingatlanközvetítésben és a hirdetések szakszerű elkészítésében és szervezésében.


Mit is csinálunk pontosan?

Ingatlanközvetitői szemmel megtekintjük az ingatlanát, lefényképezzük és videót készítünk róla. Majd átbeszéljük a hirdetésben szereplő szöveg részletes leírását. Amikor elkészítettük a hirdetést a moraingatlan.hu oldalunkon ingyenesen megjeleníttetjük azt a látogatóink számára. Extra akciónk keretében júliusban a feladott hirdetések ingyenes kiemelést is kapnak.


Mit is jelent a megbízás beküldése?

Ingatlannal kapcsolatos ügyekben a legegyszerűbben a Megbízás beküldése gombon keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot. Itt lehetőség van eladó ingatlan, kiadó ingatlan, bérlési keresési igény megadásra és ingatlan vásárlási célból keresési igény megadására is. Egyszerűen gyorsan ki tudja tölteni, megadja a telefonszámát, és hamarosan visszahívjuk. Kitöltése semmilyen kötelezettséggel sem jár. De felhívhat minket a kapcsolati oldalon megadott telefonszámon, és azonnal meg tudjuk beszélni a személyes találkozó helyét és időpontját is. A helyszíni személyes találkozó azért eredményesebb, mert akkor már egyből látjuk az ingatlan paramétereit, tudunk tanácsot adni. Ebben az esetben nem kell hozzánk befáradnia, az Ön ingatlanában mindent meg tudunk beszélni és el tudunk készíteni. Pl: szerződéskötés, fényképek, videó stb. A megbízási szerződéskötés részleteit, pontos feltételeit és az árat, jutalék díját a szerződés aláírása előtt mindenképpen rögzítjük és részletesen megbeszéljük. Ha velünk köt szerződést, akkor nem kell aggódnia az apróbetűs rész miatt. Mindenről tájékoztatjuk. Minden kérdést megválaszolunk.


Honnan fogadunk szívesen megbízásokat?

Ingatlanközvetítéssel kapcsolatos szolgáltatásaimat területileg nem korlátozom. Rendszeresen dolgozom Budapesten és Pest megyében is. Amennyiben távolabb szeretné ingatlanközvetítő szolgáltatásomat igénybe venni, arra is van lehetőség. Elsősorban Magyarország területén a következő megyékben Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megyében tudok ingatlanokat ajánlani. Ingatlanközvetítő irodám más közvetítő irodákkal is kapcsolatban áll, így nem okoz gondot Magyarország bármely pontján segíteni Önnek az ingatlanközvetítésben. Akár személyesen vagy társirodával közösen is.


Szívesen segítünk!

Egyszerűbb ügyekben felvilágosítást, tanácsot akár ingyenesen is kaphat a honlapomon keresztül. Ha személyes konzultációt igényel, esetleg konkrét ügyben szeretne árajánlatot kérni, nálam azt is megteheti, akár az Ön ingatlanában is.


Nem csak ingatlanközvetítéssel foglalkozunk, hanem ingatlanvagyon-értékeléssel és hirdetéskezeléssel is. Az ezekhez kapcsolódó csomagajánlatainkat tekintsék meg az Áraink oldalunkon!Rólunk mondták

Maga volt eddig a legalaposabb ingatlanközvetítő!Amikor megírtuk a szerződést, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan kiadjuk a lakást. (1 hét)Köszönöm a törődést.Maga nagyon alapos, látszik, hogy mindennek utánajár.


Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk önnek.
Itt tudja velünk e-mailben felvenni a kapcsolatot, vagy ha sürgősebb válaszra lenne szüksége, akkor telefonon tud minket azonnal elérni a +3630 9488 730 telefonszámon. Az e-mailekre általában egy napon belül válaszolunk.

További kellemes böngészést kívánunk weboldalunkon, reméljük mielőbb megtalálja, amit keres.
Elérhetőségek

Móra Kft.

Ügyvezető igazgató: Móra Péter Pál

Telefon: +3630 9488 730

E-mail: mora@moraingatlan.hu

Itt tudja felvenni velünk a kapcsolatot!