Bérbeadóknak

Hogy adja ki ingatlanát? Kinek? Mennyiért?

A meglévő ingatlanunk, lakásunk, házunk hasznosítása, kiadása komoly fejtörést okozhat. Több szempont is számít. Például a rezsit már a bérlő fizeti, az ingatlan felújításra, állagmegóvásra az albérleti díjból tudunk félretenni. 

Hogyan adjuk ki ingatlanunkat?

Mindenképp úgy érdemes kiadni az ingatlant, hogy olyan állapotban legyen, amibe mi is szívesen beköltöznénk. Minden bérlő lehetőleg új, tiszta, felújított, igényes lakásba, házba szeretne költözni a lehető legolcsóbb bérleti díjért. Ezért az ingatlanunkat célszerű ésszerű keretek között minél inkább esztétikussá, kiadhatóvá tenni. A rossz állapotú ingatlanokat csak nagyon nyomott áron lehet kiadni. Az igényesen felújított ingatlanokért nagy árat is el lehet kérni. És ha jó helyen van, akkor valószínűleg gazdagabb, külföldi személy is kiveszi igen magas áron. 

Fontos meghatározni, milyen célra szeretnénk kiadni ingatlanunkat. Rövidtávú szállásadóként, vagy hosszútávra. Míg egy-egy hétvégére, nyaralásra bár drágábban ki lehet adni ingatlanunkat per éjszaka, addig hosszabbtávra nem biztos, hogy ugyanazon az áron valaki kivenné. De így biztos bevételi forrást jelent, míg a rövidtávú bérlések többnyire a nyaralószezonra korlátozódnak.

Ingatlana bérbeadásával kapcsolatban szívesen segítünk, keressen minket bizalommal! A megbízás beküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak egy tájékoztatót nyújt számunkra az ingatlanról és az ön elképzeléseiről.

0 komment

Szólj hozzá elsőként!

Üzenet a bejegyzéshez

Bejelentkezve a rendszer automatikusan kitölti a nevet és az e-mail címet. Ebben az esetben elég a hozzászólást megírni.
Hozzászólásnál csak a megadott név jelenik meg, az e-mail cím nem lesz látható.

Név

E-mail cím

Üzenet

Ezek is érdekelhetnek