Áraink


A jó hirdetés az első lépés ahhoz, hogy komoly érdeklődőket találjunk ingatlanunkra.

A döntés az ön kezében van, hogy igénybe vesz-e ingatlanközvetítői segítséget, és az is, hogy igénybe vesz-e hirdetésfeladási segítséget. Mi mindkettőben tudunk segíteni.

Egy ingatlanra vevőt vagy bérlőt találni néha hosszú és nehéz feladat. Az állandó hirdetésfeladások, várni az érdeklődőket, mindent megszervezni, megmutatni az ingatlant, a napi teendők közé mindezt bezsúfolni néha nehezebb, mint gondolnánk. Ha szeretné, hogy ezt a terhet levegyük válláról, bízzon meg minket ingatlana eladásával vagy bérbeadásával. Felvesszük a telefonokat ön helyett, egyeztetünk az érdeklődőkkel, előre egyeztetett időpontban meg is mutatjuk nekik ingatlanát.

Önnek lehet, mindez csak nyűg. Nekünk viszont a munkánk. Engedje meg, hogy segítsünk benne.

  • Az ön kényelme érdekében a Móra Kft. vállalja, hogy az ingatlan értékesítésével járó terheket leveszi a válláról. Mi beszélünk az érdeklődőkkel, önnel egyeztetve megmutatjuk ingatlanát a komoly érdeklődőknek.
  • A Móra Kft. elkészíti ön helyett hirdetését. Így a hirdetés profi képekkel és hirdetésszöveggel nagyobb eséllyel ragadja meg az esetleges vevők figyelmét.
  • Ingatlanainkról bemutatóvideókat is készítünk. Ezek Youtube csatornánkon megtekinthetőek.
  • Nálunk nincsenek rejtett költségek. Eladás és bérbeadás esetén is csak akkor kell nekünk fizetni, amennyiben a mi segítségünkkel sikerült az adott ingatlant eladni/kiadni. Addig munkánkat ingyen megelőlegezzük, és ha nem mi értékesítjük az ingatlant, a tulajdonosnak nem kerül semmibe az addigi munkánk.


Az általunk szakszerűen elkészített és minőségi képekkel illusztrált hirdetések sokat lendíthetnek az értékesítés gyorsaságán, hiszen az ügyfelek így teljeskörű tájékoztatást kaphatnak az épp bemutatott ingatlanról.

Ez nagyon fontos abból a szempontból, hogy el tudják dönteni, érdekli-e őket az adott ingatlan. Épp ezért kérjük, hogy amennyiben szeretné növelni ingatlana eladásának/kiadásának esélyeit, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy előre egyeztetett időpontban el tudjunk menni önhöz felvenni az ingatlan adatait és fotókat, videókat készíthessünk ingatlanáról a hirdetéshez.

Áraink eladás esetén 3-5% között mozognak.
Ez viszont természetesen változhat, hiszen minden ingatlan más és más. Mi pedig törekszünk arra, hogy figyelembe véve a különbözőségeket minden téren, a lehető legmegfelelőbb üzletet kössük, ahol mindenki boldog. A tulajdonos, a vevő/bérlő és mi is.

Bérbeadás esetén egy havi bérleti díjat kérünk.
Természetesen ezt is csak akkor, ha mi adtuk ki az adott ingatlant.

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk önnek.
Itt tudja velünk e-mailben felvenni a kapcsolatot, vagy ha sürgősebb válaszra lenne szüksége, akkor telefonon tud minket azonnal elérni a +3630 9488 730 telefonszámon. Az e-mailekre általában egy napon belül válaszolunk.

További kellemes böngészést kívánunk weboldalunkon, reméljük mielőbb megtalálja, amit keres.
Elérhetőségek

Móra Kft.

Ügyvezető igazgató: Móra Péter Pál

Telefon: +3630 9488 730

E-mail: mora@moraingatlan.hu

Itt tudja felvenni velünk a kapcsolatot!