ÁRAINK
 

A jó hirdetés az első lépés ahhoz, hogy komoly érdeklődőket találjunk ingatlanunkra. A döntés az ön kezében van, hogy igénybe vesz-e ingatlanközvetítői segítséget, és az is, hogy igénybe vesz-e hirdetésfeladási segítséget. Mi mindkettőben tudunk segíteni. A legnagyobb elégedettség érdekében különböző hirdetési csomagokat hoztunk létre, hogy mindenki megtalálja nálunk azt, amire igazán szüksége van. Ha a lenti táblázatokban mégsem szerepel olyan csomag, amilyet a leghatékonyabbnak ítélne meg önnek és ingatlanának, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen rá árajánlatot. 

Nem szeretne ingatlanközvetítőt megbízni ingatlana eladásával, kiadásával, mert nem szeretne jutalékot fizetni? Ha meghirdetné ingatlanát, de ingatlanközvetítő megbízása nélkül tenné, vegye igénybe az egyik hirdetésfeladási csomagunkat. 

Az alábbi táblázat a választható hirdetési csomagjainkat tartalmazza. 

 

Hirdetési lehetőségek ingatlanközvetítői megbízási szerződés nélkül

 

Csomag neve Hol jelenik meg a hirdetés? Bekerül az ingatlanközvetítők magyarországi rendszerébe? Van-e szükség ingatlan megbízási szerződésre? Kell-e jutalékot fizetni? Mennyibe kerül? Kinek ajánljuk ezt a lehetőséget?
hirdetés- feladás A moraingatlan.hu oldalon Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Ingyenes Azoknak, akik nem szeretnének senkit megbízni a hirdetéssel, vagy az értékesítéssel és maguk intéznék mindezt. A regisztrációt követően oldalunkon ingyenesen feladhatja ingatlanhirdetését.
hirdetés- feladás segítséggel A moraingatlan.hu oldalon jelenik meg az általunk elkészített hirdetés. Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. A hirdetésfeladás ingyenes. Az ingatlanuk megtekintése, lefotózása és a hirdetés szövegezése pedig: 20 km-en belül ingyenes, 30 km-en belül 5.000 forint 40 km-en belül 10.000 forint 40+ km-re az irodánktól pedig kérjen egyéni árajánlatot. Azoknak, akik profi szövegírók és hirdetéskészítők kezébe helyeznék az ingatlanhirdetésük sorsát. Elmegyünk önökhöz lefotózni az ingatlant és a Móra Kft. elkészíti önnek a hirdetést.
hirdetési mini- csomag Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 10 hirdetésfeladási oldalon. Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Hirdetésenként 1000 Ft, tehát 10.000 Ft / hónap Azoknak, akik nem szeretnének ingatlanközvetítőt megbízni ingatlanuk értékesítésével és csak hirdetési szolgáltatásunkat vennék igénybe.
hirdetési alap- csomag Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 30 hirdetésfeladási oldalon. Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Hirdetésenként 1000 Ft, tehát 30.000 Ft / hónap Azoknak, akik nem szeretnének ingatlanközvetítőt megbízni ingatlanuk értékesítésével és csak hirdetési szolgáltatásunkat vennék igénybe.
bővített hirdetési csomag Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 60 hirdetésfeladási oldalon. Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Hirdetésenként 1000 Ft, tehát 60.000 Ft / hónap Azoknak, akik nem szeretnének ingatlanközvetítőt megbízni ingatlanuk értékesítésével és csak hirdetési szolgáltatásunkat vennék igénybe.
hirdetési nagy csomag Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 100 hirdetésfeladási oldalon. Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Hirdetésenként 1000 Ft, tehát 100.000 Ft / hónap Azoknak, akik nem szeretnének ingatlanközvetítőt megbízni ingatlanuk értékesítésével és csak hirdetési szolgáltatásunkat vennék igénybe.
hirdetési leg- nagyobb csomag Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 100 hirdetésfeladási oldalon + fizetős hirdetésként a Google-n Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nincs Nem, hiszen csak ingatlanhirdetési szolgáltatásunkat veszik igénybe. Hirdetésenként 1000 Ft, tehát 100.000 Ft / hónap + A Google-on elhelyezett hirdetés 50.000 Ft. Tehát összesen: 150.000 Ft. Azoknak, akik leghatékonyabb csomagunkat kívánják igénybe venni, és azoknak, akik minél előbb el akarják adni ingatlanukat.

 

Egy ingatlanra vevőt vagy bérlőt találni néha hosszú és nehéz feladat. Az állandó hirdetésfeladások, várni az érdeklődőket, mindent megszervezni, megmutatni az ingatlant, a napi teendők közé mindezt bezsúfolni néha nehezebb, mint gondolnánk. Ha mégis megpróbálná, ehhez a fenti táblázatból tudunk ajánlani önnek támogatást. Ha pedig szeretné, hogy ezt a terhet levegyük válláról, bízzon meg minket ingatlana eladásával vagy bérbeadásával. Felvesszük a telefonokat ön helyett, egyeztetünk az érdeklődőkkel, előre egyeztetett időpontban meg is mutatjuk nekik ingatlanát.

Önnek lehet, mindez csak nyűg. Nekünk viszont a munkánk. Engedje meg, hogy segítsünk benne.

 

Hirdetési lehetőségek ingatlanközvetítői megbízással

 

Csomag neve Hol jelenik meg a hirdetés? Bekerül az ingatlanközvetítők magyarországi rendszerébe? Van-e szükség ingatlan megbízási szerződésre? Kell-e jutalékot fizetni? Mennyibe kerül? Kinek ajánljuk ezt a lehetőséget?
alap-csomag értéke-sítéssel Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 30 szerződéses ingatlanos oldalon. igen Igen, kizárólagos megbízási szerződés szükséges. Igen, amennyiben ingatlanközvetítőn keresztül talál vevőt. Az ingatlan meghirdetése ingyenes. Fizetnie csak az ingatlan sikeres értékesítésekor kell a megbízási szerződésben meghatározott jutalékot. Azoknak, akik nem szeretnének foglalkozni ingatlanuk hirdetésével és akár több ingatlanközvetítői irodát is megbíznának az értékesítéssel.
bővített csomag értéke-sítéssel Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 60 szerződéses ingatlanos oldalon. Igen Igen, kizárólagos megbízási szerződés szükséges. Igen, amennyiben ingatlanközvetítőn keresztül talál vevőt. Az ingatlan meghirdetése ingyenes. Fizetnie csak az ingatlan sikeres értékesítésekor kell a megbízási szerződésben meghatározott jutalékot. Azoknak, akik nem bíznának meg több ingatlanközvetítőt ingatlanuk értékesítésével. Ebben az esetben, a félkizárólagos megbízással ingatlanát csak ön és a megbízott ingatlanközvetítő adhatja el. Mi vesszük fel a telefonokat és előre egyeztetett időpontban megmutatjuk az ingatlant az érdeklődőknek.
nagy csomag értéke-sítéssel Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 100 szerződéses ingatlanos oldalon. igen Igen, kizárólagos megbízási szerződés szükséges. Igen, ha nem mi találunk ingatlanára vevőt, akkor is. Az ingatlan meghirdetése ingyenes. Fizetnie csak az ingatlan sikeres értékesítésekor kell a megbízási szerződésben meghatározott jutalékot. Azoknak, akik nem bíznának meg több ingatlanközvetítőt ingatlanuk értékesítésével. Ebben az esetben, a kizárólagos megbízással ingatlanát csak mi adhatjuk el. Mi vesszük fel a telefonokat és előre egyeztetett időpontban megmutatjuk az ingatlant az érdeklődőknek.
leg-nagyobb csomag Ingatlanhirdetése megjelenik nálunk és 100 szerződéses ingatlanos oldalon + fizetős hirdetésként a Google-n Igen Igen, kizárólagos megbízási szerződés szükséges. Igen, ha nem mi találunk ingatlanára vevőt, akkor is. A 100 ingatlanhirdetés ingyenes. A Google-on elhelyezett fizetős hirdetés ára pedig 50.000 Ft. Azoknak, akik leghatékonyabb csomagunkat kívánják igénybe venni, akik minél előbb el akarják adni ingatlanukat. Akik nem bíznának meg több ingatlanközvetítőt ingatlanuk értékesítésével. Ebben az esetben, a kizárólagos megbízással ingatlanát csak mi adhatjuk el. Mi vesszük fel a telefonokat és előre egyeztetett időpontban megmutatjuk az ingatlant az érdeklődőknek.

 

További extra lehetőségeink: 

  • Kényelmük érdekében a Móra Kft. vállalja, hogy az ingatlan értékesítésével járó terheket leveszi az ön válláról. Mi beszélünk az érdeklődőkkel, önnel egyeztetve megmutatjuk ingatlanát a komoly érdeklődőknek. Legalább félkizárólagos megbízás esetén.
  • A Móra Kft. elkészíti ön helyett hirdetését. Így a hirdetés profi képekkel és hirdetésszöveggel nagyobb eséllyel ragadja meg az esetleges vevők figyelmét.
  • A Móra Kft. 2020-ban 2+1 akciót tart. Amennyiben két hónap hirdetési díját előre kifizeti, a harmadik költségeit átvállaljuk.
  • Amennyiben nem találja meg csomagjaink között az önnek leginkább megfelelőt, személyre szabottabb csomagért kérjen árajánlatot.

 

Csak saját hirdetéseinket tudjuk népszerűsíteni ezekkel a csomagokkal, mert csak a Móra Kft. munkatársai által készített hirdetések minőségéért tudunk felelősséget vállalni. Ehhez kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy előre egyeztetett időpontban el tudjunk menni önhöz felvenni az ingatlan adatait és fotókat, videókat készíthessünk ingatlanáról a hirdetéshez. 

 Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk önnek.
Itt tudja velünk e-mailben felvenni a kapcsolatot, vagy ha sürgősebb válaszra lenne szüksége, akkor telefonon tud minket azonnal elérni a +3630 9488 730 telefonszámon. Az e-mailekre általában egy napon belül válaszolunk.

További kellemes böngészést kívánunk weboldalunkon, reméljük mielőbb megtalálja, amit keres.

Elérhetőségek

Vegye fel velünk a kapcsolatot